De diensten van Ham Schilders

Ham Schilders is een modern schildersbedrijf dat altijd blijft streven om de marktontwikkelingen actief te volgen. Wij streven er naar om u als klant te ontzorgen. Wij zijn een een service gericht schildersbedrijf. Elke klant is uniek en we zorgen er het gehele traject voor dat de klant betrokken blijft en wordt ondersteund.

Buitenschilderwerk

Het klimaat van Nederland heeft een grote impact op het buitenschilderwerk. Goede kwaliteit schilderwerk zorgt er dan ook voor dat het houtwerk jarenlang wordt beschermd.  Dit begint met een goede inspectie aan het houtwerk voordat er geschilderd wordt. Wij nemen goed de tijd om eerst al het voorwerk uit te voeren. Denk hierbij aan het repareren van houtrot, kitwerk nakijken en bouwkundige gebreken in kaart brengen. Een goed begin is het halve werk! Voorwerk is immers de belangrijkste stap voor het buitenschilderwerk.  Wij werken buiten alleen met hoogwaardige producten. Denk hierbij aan producten van Wijzonol, Sigma, Sikkens, Boonstoppel en Herfst & Helder.

Binnenschilderwerk

Voor het hoogwaardig afwerken van het binnenschilderwerk bent u bij Ham Schilders aan het goede adres. Wij geven advies in te gebruiken producten, kleuren en afwerkingen. De schilders werken netjes en dekken zo nodig de ruimte af zodat de overlast minimaal is. Ook zijn wij in het bezit van schuurmachines i.c.m. stofafzuiging.

Wij werken binnen alleen met hoogwaardige producten. Denk hierbij aan producten van Farrow & Ball, Wijzonol, Sigma en Sikkens.

Monumentaal schilderwerk

Nederland is rijk aan prachtige karakteristieke monumentale panden. Monumentaal schilderwerk vraagt om een iets andere aanpak waarbij de monumentale waarde voorop staat.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij de expertise in huis om te weten wat er gedaan moet worden, welke regels er gevolgd moeten worden en welke richtlijnen er moeten worden aangehouden. Wij denken graag mee, denk hierbij aan het onderzoeken van de juiste monumentale kleuren, het herstellen van houtrot of beglazing.

Houtrenovatie

Houtrot wordt vaak pas ontdekt als het te laat is. Dit is heel vervelend, mede omdat dit vaak een onvoorziene kostenpost is. Houtrot ontstaat vaak door slechte ventilatie of verweerd schilderwerk.  Wij hebben de expertise in huis om houtrot op een professionele manier te repareren. Bijvoorbeeld met behulp van een 2k houtrot-epoxy of door een nieuwe stuk hout in te lijmen.  Bij houtrot is het vooral belangrijk te achterhalen waar de houtrot is ontstaan. Dit om er voor te zorgen dat dit niet meer terugkomt en we daardoor een duurzame oplossing bieden.

Behangwerk

Met het behang kunt u een kamer een compleet nieuw uiterlijk geven. Ham schilders heeft schilders die mede opgeleid zijn als behanger en die graag uw woning  of kantoor verfraaien met een mooi behang.

Glasvlies of renovlies behang. Heeft u een nieuwbouwhuis gekocht en irriteert u zich aan de bouwnaden die ontstaan tussen wand en plafond? Hier kunnen wij renovlies behang toepassen. Deze heeft een gladde afwerking waardoor dit de uitstraling heeft van stucwerk. Ook is renovlies sterk en kan het tegen een stootje.

Beglazing

In combinatie met schilderwerk kunnen wij uw woning of kantoor voorzien van nieuw glas.

Meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op of vraag direct een prijs op via de onderstaande knop!