De trendkleur van 2020 : Chinese Porcelain !

Iedereen heeft het druk. Daarom is een rustig thuis belangrijker dan ooit. De Histor Trendkleur 2020, Chinese Porcelain past precies binnen deze trend. Chinese Porcelain is een prachtige mix van kobalt- en inktblauw. De diepe, krachtige blauwtint neemt je mee naar de natuur en roept associatie op met balans en stilte.

Histor 1

‘Door het gemak dat we iedere dag ervaren gaan we meer en meer op zoek naar een belevenis’, aldus Annette Høj Vraa, Histor-kleurstyliste. ‘We verlangen naar echtheid en een levensstijl die rust geeft. Deze drang naar eenvoud is de reden waarom we meer behoefte hebben aan blauwtinten als Chinese Porcelain. Blauw geeft je het gevoel dichter bij de natuur te zijn; denk aan de lucht en de zee. Het is een serene tint in iedere omgeving.’

Histor 2

 

Kleur is de trend
Blauw is de makkelijkste kleur om van neutraal over te stappen naar een wereld vol kleur. Chinese Porcelain is een rijke, frisse en tegelijkertijd traditionele tint die past bij iedere levendige accentkleur. In de slaapkamer bijvoorbeeld met kraakhelder wit beddengoed. In de woonkamer werkt het prachtig met andere blauwtinten en fluwelen meubels, evenals met natuurtinten als Gingercake. Favoriet bij Histor is om Chinese Porcelain te combineren met geeltonen in de vorm van fluwelen kussens of gordijnen. De Trendkleur 2020 gooit bovendien hoge ogen in combinatie met leren accenten en zanderige poedertinten.

Histor 3

[bron : www.histor.nl]

OFFERTE AANVRAGEN - CONTACT